La Generalitat i l'Hospital de Sant Joan de Déu promouran la lectura com a hàbit saludable

query_builder   26 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La Generalitat i l'Hospital de Sant Joan de Déu promouran la lectura com a hàbit saludable

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, i el director mèdic de l’Hospital de Sant Joan de Déu, Rubén Díaz, presentaran dijous vinent, 27 de novembre, a les 11 hores, la campanya que promouran conjuntament per fomentar la lectura com a hàbit saludable. En la presentació també intervindran el secretari de Cultura, Eduard Voltas, i la cap de la secció de Psicologia de l’Hospital Sant Joan de Déu, Dolors Petitbó.
 
El foment de la lectura serà un dels objectius de la campanya d’hàbits saludables que porta a terme l’hospital per mitjà d’una carpa situada davant de la seva entrada. La carpa ha acollit altres campanyes dedicades a la nutrició, la salut bucodental i a la prevenció d’accidents infantils. Ara, i durant un període de tres mesos, la carpa estarà dedicada a fomentar la lectura entre els nens i les famílies que passin per l’Hospital.
 
Aquesta actuació s’emmarca en el Pla de Foment de la Lectura promogut pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació per impulsar l’hàbit de la lectura entre la ciutadania.
 
 
Atenció mitjans gràfics:
 
En acabar la presentació es podran prendre imatges d’un dels tallers per fomentar l’hàbit de la lectura que s’hi faran a la carpa.

11:00|.Hospital de Sant Joan de Déu (Passeig de Sant Joan de Déu, 2)|Esplugues de Llobregat (El Baix Llobregat)

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, i el director mèdic de l’Hospital de Sant Joan de Déu, Rubén Díaz, presentaran la campanya que promouran conjuntament per fomentar la lectura com a hàbit saludable.