Jornada de Portes Obertes a la promoció de 40 habitatges protegits de Santa Cristina d'Aro

query_builder   27 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Jornada de Portes Obertes a la promoció de 40 habitatges protegits de Santa Cristina d'Aro

.
L’empresa pública Adigsa, del Departament de Medi Ambient i Habitatge, ha organitzat per demà divendres, 28 de novembre, una jornada de portes obertes a la promoció de 40 habitatges amb protecció oficial, construida per l’Incasòl, situada al sector la Teulera, al carrer Dr. Josep Trueta, cantonada amb els carrers Pau Casals i Llibertat, de Santa Cristina d’Aro (Baix Empordà). A la visita, hi assistiran la tècnica dels Serveis Territorials d’Adigsa a Girona, Núria Olivella, la responsable d’obres de l’Incasòl, Cristina Bassols, i el primer tinent d’alcalde i regidor d’Habitatge, Xavier Sala.
 
Els habitatges estan dividits en dos blocs: un de 18 pisos de lloguer, amb 18 trasters i 18 places d’aparcament; i un altre de 22 pisos de venda, amb 22 trasters i 22 places d’aparcament. Dos dels habitatges són adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. La superfície útil va dels 52 m2 als 77 m2.
 
La visita es farà a un pis mostra, on podran accedir-hi els mitjans de comunicació.

16:00|.Dr. Josep Trueta, cantonada amb els carrers Pau Casals i Llibertat, de Santa Cristina d'Aro|Santa Cristina d'Aro (El Baix Empordà)

Jornada de Portes Obertes a la promoció de 40 habitatges protegits de Santa Cristina d’Aro