Balanç i previsions de les obres de rehabilitació d'edificis al barri de Campclar de Tarragona

query_builder   3 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Balanç i previsions de les obres de rehabilitació d'edificis al barri de Campclar de Tarragona

Demà se signa l'inici de dues actuacions a blocs del carrer Riu Brugent
El director territorial d’Adigsa a Tarragona, Jordi Navarro, presenta demà, dimarts 4 de novembre, en roda de premsa, les inversions fetes i previstes en actuacions a edificis d’habitatges construïts amb protecció oficial del barri de Camp Clar, Sant Magí-Santa Tecla. La conferència de premsa tindrà lloc després de la signatura de dues obres que s’inicien properament a blocs de pisos del carrer Riu Brugent del barri.
 
L’acte comptarà amb la presència del president de l’AV de Campclar, Juan Antonio Martínez; el representant de l’empresa COPISA (adjudicatària de l’obra), Raül García, i la cap d’obra de la constructora, Maria del Mar Ferrer.

11:00|.AV Camp Clar (c. Riu Brugent, bloc 4, esc. 14)|Tarragona (El Tarragonès)

El director territorial d’Adigsa a Tarragona, Jordi Navarro, presentarà les inversions fetes i previstes en actuacions a edificis d’habitatges construïts amb protecció oficial del barri de Camp Clar, Sant Magí-Santa Tecla. La conferència de premsa tindrà lloc després de la signatura de dues obres que s’inicien properament a blocs de pisos del carrer Riu Brugent del barri.