El conseller Tresserras inaugura la Biblioteca Miquel Carreras de Sabadell

query_builder   5 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Tresserras inaugura la Biblioteca Miquel Carreras de Sabadell

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, i l’alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, inauguraran demà, dijous 6 de novembre, a les 19 hores, la nova Biblioteca Miquel Carreras de Sabadell,  especialitzada en humanitats i en història local i comarcal, i que ha estat  promoguda per l’Obra Social de Caixa Sabadell i la Fundació Bosch i Cardellach, fruit de la fusió dels fons bibliogràfics d’ambdues entitats.
 
El mateix dijous, a les 11 hores, es farà una visita a les noves instal·lacions per als mitjans de comunicació. Hi seran presents el president de Caixa Sabadell, Salvador Soley; el director de l’Obra Social Caixa Sabadell, Fermí Pons-Pons, i el director de la Fundació Bosch i Cardellach, Josep Llobet, que també assistiran a l’acte d’inauguració.
 
En aquest nou espai, situat al carrer Indústria de Sabadell, tindrà la seva seu la Fundació Bosch i Cardellach i altres quatre entitats: Joventuts Musicals de Sabadell, l’Acadèmia de Ciències Mèdiques, Càmera Club Sabadell i Cine Club Sabadell.

19:00|.Biblioteca Miquel Carreras. Indústria, 18|Sabadell (El Vallès Occidental)

Inauguració de la Biblioteca Miquel Carreras