La directora general de Cooperació Cultural presenta les conclusions de les II Jornades catalanes de Fotografia

query_builder   5 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La directora general de Cooperació Cultural presenta les conclusions de les II Jornades catalanes de Fotografia

· Durant l'acte s'avançaran algunes de les línies del festival SCAN'09, que tindrà lloc el proper mes de maig a Tarragona
 La directora general de Cooperació Cultural, Anna Falguera, presentarà demà, dijous 6 de novembre, a Barcelona les conclusions de les II Jornades catalanes de Fotografia, que van tenir lloc en el marc del festival SCAN’08, Manifestació Fotogràfica, que es va fer el passat mes d’abril a Tarragona. En aquest acte es perfilaran, a més, les línies vertebradores de la segona edició de l’SCAN, que es farà el proper mes de maig, també a Tarragona. A l’acte també assistiran la nova subdirectora general de Difusió Artística, Sílvia Duran, i el tècnic de l’Àrea de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, Joan Pascual.
 
Durant l’acte es donarà informació sobre dos projectes que van començar amb l’SCAN’08 i als quals se’ls hi donarà continuïtat a la segona edició del festival: el projecte Talent Latent i el Diàleg.

A les 12 hores s'atendrà els mitjans de comunicació.

11:00|.CCCB (c. Montalegre, 5)|Barcelona (El Barcelonès)

La directora general de Cooperació Cultural, Anna Falguera, presentarà les conclusions de les II Jornades catalanes de Fotografia, que van tenir lloc en el marc del festival SCAN’08, Manifestació Fotogràfica, que es va fer el passat mes d’abril a Tarragona. A les 12.00 hores s'atendrà els mitjans de comunicació.