El conseller de Governació, Jordi Ausàs, participa en la jornada dedicada a l'Eix Diagonal a Vilanova i la Geltrú

query_builder   6 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, participa en la jornada dedicada a l'Eix Diagonal a Vilanova i la Geltrú

Presidirà la declaració política que realitzaran els alcaldes de Manresa, Igualada, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, participarà en la jornada “Una nova centralitat per a Catalunya: Eix Diagonal”, que se celebra a Vilanova i la Geltrú (Garraf), divendres, 7 de novembre, a les 18.30 hores. La jornada té com a objectiu debatre sobre els nous reptes i les noves oportunitats econòmiques que comportarà la posada en funcionament de la carretera C-15 per al territori.
 
El conseller Jordi Ausàs presidirà l’acte de declaració política que es realitzarà en el marc d’aquesta jornada. En la presentació de la declaració política també hi participaran l’alcalde de Manresa, Josep Camprubí; l’alcalde d’Igualada, Jordi Aymamí; l’alcalde de Vilafranca del Penedès, Marcet Esteve i l’alcalde de Vilanova i la Geltrú, Joan Ignasi Elena.

18:30|.Edifici Neàpolis (Rambla de l'Exposició 59-69)|Vilanova i la Geltrú (El Garraf)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, participarà en la jornada “Una nova centralitat per a Catalunya: Eix Diagonal”.