El secretari general de Governació, Jaume Oliveras, visita Mataró

query_builder   6 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El secretari general de Governació, Jaume Oliveras, visita Mataró

L'atenció als mitjans es farà demà divendres, 7 de novembre, al Casal de Gent Gran de Mataró, a les 10.45 hores
El secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, i el director dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Joan Rabasseda, visitaran el Casal de Gent Gran de Mataró (Maresme) demà divendres, 7 de novembre.
 
A les 10.15 hores, el secretari general Jaume Oliveras i el director dels Serveis Territorials Joan Rabasseda visitaran les dependències del Casal de Gent Gran de Mataró, que forma part de la xarxa d’equipaments de la Generalitat de Catalunya, i es reuniran amb els  seus responsables. El Casal de Gent Gran de Mataró rep una subvenció anual de gairebé 11.000 euros del Departament de Governació i Administracions Públiques per subvencionar les activitats que s’hi fan.
 
L’atenció als mitjans es farà a les 10.45 hores al Casal de Gent Gran de Mataró.
 
Poc després, a les 11.30 hores, el secretari general Jaume Oliveras i el director Joan Rabasseda seran rebuts per l’alcalde de Mataró, Joan Antoni Barón, amb qui es reuniran per parlar dels projectes inclosos en el Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC).

10:45|.Carrer d'Argentona, 59|Mataró (El Maresme)

El secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, i el director dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Joan Rabasseda, visitaran el Casal de Gent Gran de Mataró.