Artur Mas presidirà dilluns l'acte commemoratiu del 25è aniversari de la Fundació Trinijove

query_builder   11 novembre 2011 17:22

event_note Nota de premsa

Artur Mas presidirà dilluns l'acte commemoratiu del 25è aniversari de la Fundació Trinijove

 
El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà dilluns vinent, 14 de novembre, a les 17.30 hores, l’acte commemoratiu del XXV aniversari de la Fundació Trinijove, que promou la inserció sociolaboral de persones en dificultats, principalment joves. A l’acte, que es farà a l’edifici Fabra i Coats de Barcelona, assistiran, entre d’altres, la presidenta de la Fundació, Maria Estrany; el conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries; l’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol; el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, Salvador Jorba, i el regidor del Districte de Sant Andreu de l’Ajuntament de Barcelona, Raimond Blasi.
 
Obrirà l’acte el secretari general de la Fundació Trinijove, Ignasi Parody. A continuació, aniran intervenint fins a deu persones en qualitat de testimonis de la tasca realitzada per l’entitat en aquests 25 anys, entre les quals hi haurà joves dels tallers d’aprenentatge, d’una empresa d’inserció, d’un centre especial de treball o un emprenedor, així com responsables d’entitats, institucions i empreses col·laboradores.
 
Seguidament, es faran els parlaments institucionals, a càrrec del regidor del Districte de Sant Andreu, la presidenta de la Fundació Trinijove i el president Mas, que tancarà l’acte.
 
La Fundació Trinijove té el suport de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona, així com d’entitats privades, com l’Obra Social de la Caixa, que col·labora en el programa d’intermediació laboral Incorpora.
 
 

17:30|.Edifici Fabra i Coats (Sant Adrià, 20)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà l’acte commemoratiu del XXV aniversari de la Fundació Trinijove, que promou la inserció sociolaboral de persones en dificultats, principalment joves. Hi assistiran, entre d’altres, la presidenta de la Fundació, Maria Estrany; el conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries; l’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol; el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, Salvador Jorba, i el regidor del Districte de Sant Andreu de l’Ajuntament de Barcelona, Raimond Blasi. Obrirà l’acte el secretari general de la Fundació Trinijove, Ignasi Parody. A continuació, aniran intervenint fins a deu persones en qualitat de testimonis de la tasca realitzada per l’entitat en aquests 25 anys. Seguidament, es faran els parlaments institucionals, a càrrec del regidor del Districte de Sant Andreu, la presidenta de la Fundació Trinijove i el president Mas, que tancarà l’acte.