Joan Boada participa en la cloenda de la VI Conferència del moviment Amèrica-Europa de Regions i Ciutats

query_builder   1 desembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Joan Boada participa en la cloenda de la VI Conferència del moviment Amèrica-Europa de Regions i Ciutats

Dimarts, 2 de desembre, a les 13.30 h, el secretari general d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, participarà en la cloenda del congrés "Cohesió social i governança democràtica"
La conferència per unes regions i ciutats més inclusives, organitzada pel moviment AERYC, ha rebut el suport del Departament d’ Interior, Relacions Institucionals i Participació
 
El secretari general d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, participarà demà, 2 de desembre (13.30 h), en la cloenda de la VI Conferència de AERYC, un moviment de regions, ciutats i ONG que promou la governança territorial democràtica com una nova forma de gestionar els territoris. AERYC investiga i dóna formació en governança territorial democràtica i organitza trobades anuals en què s’analitzen els avenços i les dificultats en els projectes del seu àmbit.
 
En la conferència “Cohesió social i governança democràtica: per unes regions i ciutats més inclusives”, que se celebra avui i demà a Barcelona, s’analitza la cohesió social dels territoris tenint en compte aspectes econòmics, territorials i de gestió pública. La conferència l’ha organitzat AERYC i ha comptat amb el suport del Departament d’Interior, ent d' Participacinviar les indicacions sobre com arribar-hi.  Relacions Institucionals i Participació de la Generalitat, entre d’altres institucions.
 
L’acte de cloenda comptarà amb la participació de diversos integrants de la xarxa procedents de diferents punts d’Europa i Amèrica Llatina i del tinent d’alcalde d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Barcelona, Ricard Gomà, vicepresident d’AERYC.
 
La conferència va dirigida a entitats, responsables públics, universitats i institucions privades interessades en la cohesió social i en la implicació de la societat civil en el futur de les regions i ciutats. Durant dos dies, experts d’arreu de l’Estat espanyol, Europa i Sud Amèrica analitzaran les polítiques públiques d’inclusió social, el capital polític i la participació ciutadana en la generació de ciutats inclusives i politiques de cohesió i globalització, entre d’altres temes.
 
En el congrés participaran destacats experts, com ara el president de la Xarxa Social Europea, Lars-Göran Jansson, i el president de la Fundació Ciutadania i Desenvolupament Estratègic (Mèxic), Claudio Sainz. També hi participarà, aquesta tarda, el director general de Participació Ciutadana de la Generalitat, Marc Rius, que presidirà el grup de treball sobre capital polític i participació ciutadana.
 
 
Podeu consultar el programa de les jornades al web www.aeryc.org.

13:30|.Hotel Alimara (c. Berruguete, 126)|Barcelona (El Barcelonès)

El secretari general d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, participarà en la cloenda Cloenda de la VI Conferència del moviment Amèrica-Europa de Regions i Ciutats.