El Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació inaugura l'exposició fotogràfica 'Talent latent' a Sabadell

query_builder   28 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació inaugura l'exposició fotogràfica 'Talent latent' a Sabadell

El Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, a través de la Direcció General de Cooperació Cultural, organitza l’exposició Talent Latent, que recull l’obra de quinze artistes amb carreres incipients. La subdirectora general de Difusió Artística, Sílvia Duran, inaugurarà la mostra dijous, 4 de desembre, a les 20h, al Museu d’Art de Sabadell, que acollirà l’exposició fins el proper 18 de gener. A aquest acte també assistiran els comissaris de l’exposició, Álvaro de los Ángeles, Marta Dahó i Tanit Plana, i un representant de l’Ajuntament de Sabadell.
 
Atès el caràcter testimonial de la fotografia, l’exhibició aporta noves reflexions sobre l’època en què vivim i reflexiona sobre el paper que juga la imatge en la configuració de la societat, considerant la fotografia com a mitjà de comunicació i com a llenguatge expressiu actiu i plural.
 
Talent latent ja es va poder veure al festival SCAN’08, Manifestació Fotogràfica, organitzat pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació i que va tenir lloc a Tarragona del 14 al 20 d’abril de 2008. Una adaptació d’aquesta mostra farà un recorregut pels següents municipis, amb la col·laboració dels respectius ajuntaments: Sabadell, El Prat de Llobregat, Girona, Olot, Vilanova i la Geltrú, Terrassa i Ripollet.
 
Emmarcada dins del projecte d’Arts Visuals en Gira, en aquesta ocasió, la itinerància està formada pel conjunt de treballs inclosos a SCAN. Quinze projectes de quinze artistes provinents d’onze països d’Europa, Amèrica i Àsia, seleccionats entre més de cent projectes, prèvia proposta de professionals de tot el món en contacte habitual amb autors en la fase inicial de la seva trajectòria.

20:00|.Museu d'Art de Sabadell. Doctor Puig, 16. |Sabadell (El Vallès Occidental)

Inauguració de l’exposició Talent latent a Sabadell