El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura el Casal de Gent Gran Reus - Riera d'Aragó

query_builder   3 desembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura el Casal de Gent Gran Reus - Riera d'Aragó

Les obres han suposat una inversió d'1.596.792 euros que ha finançat el Departament de Governació i Administracions Públiques
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà la remodelada seu del Casal de Gent Gran Reus - Riera d’Aragó (Baix Camp), divendres, 5 de desembre, a les 12 hores. La reforma integral d’aquest  equipament ha suposat una inversió d’1.596.792 euros que ha finançat el Departament de Governació.
 
El conseller Jordi Ausàs visitarà les instal·lacions d’aquest equipament, al qual s’han suprimit les barreres arquitectòniques. Així mateix, s’ha habilitat un espai per a gimnàs, s’ha creat un escenari a la sala polivalent i s’ha instal·lat un nou sistema de climatització.
 
Els parlaments aniran a càrrec de l’alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez, del secretari d’Acció Ciutadana, Josep Maria Civis, i del conseller, Jordi Ausàs. A l’acte també hi seran presents la directora general d’Acció Cívica, Violant Mascaró, i el director dels Serveis Territorials del Departament de Governació a Tarragona, Francesc Tarragona, a més del director dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Jordi Tous.
 
Prèviament, a les 11.30 hores, el conseller Jordi Ausàs anirà a l’Ajuntament de Reus, on signarà en el Llibre d’Honor i es reunirà amb l’alcalde, Miquel Pérez, i l’equip de govern per parlar dels projectes del consistori.

12:00|.Carrer de la Riera d'Aragó, 11|Reus (El Baix Camp)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà la remodelada seu del Casal de Gent Gran Reus - Riera d’Aragó.