Finalitza la itinerància de la mostra 'Peces de col·lecció' a Corbera

query_builder   4 desembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Finalitza la itinerància de la mostra 'Peces de col·lecció' a Corbera

Demà divendres, 5 de desembre, a les 19 hores, s’inaugurarà a Corbera de Llobregat l’exposició Peces de Col·lecció. A l’acte d’inauguració assistiran l’alcalde de Corbera de Llobregat, Manel Ripoll; Gabriel Planella, en representació del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, i el comissari de l’exposició, Josep Bracons. També assistiran el president i vocal, respectivament, del Gremi de Galeries d’Art de Catalunya, Jordi Barnadas i Gabriel Pinós. 
 
Aquesta serà la darrera oportunitat per gaudir de la mostra, produïda pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. Peces de Col·lecció es podrà visitar en aquest municipi fins al proper 18 de gener, data en la qual finalitzarà la seva trajectòria.
 
El Prat de Llobregat, Tortosa, Sant Boi de Llobregat i Santa Coloma de Gramenet han acollit l’exhibició des de la seva primera itinerància, que va començar el dia 8 de febrer de 2008. El Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, per mitjà de la Direcció General de Cooperació Cultural, ha promogut aquest recorregut que respon als objectius d’impulsar, en col·laboració amb els ajuntaments catalans, exposicions d’art contemporani que girin pels municipis del territori. La finalitat és ampliar la sensibilitat ciutadana cap a les arts visuals contemporànies i atreure nous públics.
 
Peces de Col·lecció és una mostra d’art català contemporani que inclou obres de mestres de les avantguardes dels segle XX i XXI com ara Picasso, Miró, Tàpies, Amat, Clavé, Cuixart o Guinovart, entre d’altres. El projecte expositiu correspon al Gremi de Galeries d’Art de Catalunya, que ha fet una selecció de trenta-vuit obres que pertanyen a les col·leccions de dinou galeries agremiades, amb l’objectiu de donar a conèixer l’activitat de les galeries d’art a favor del col·leccionisme.

 
 

19:00|.Antic Hospital de Pelegrins. C. Major, 16|Corbera de Llobregat (El Baix Llobregat)

Fi de la itinerància de l’exposició Peces de col·lecció a Corbera de Llobregat