El conseller Cleries presenta les bases per al Pacte per a la Infància

El Palau de la Generalitat acollirà demà l'acte institucional del Dia Universal de l'Infant

query_builder   28 novembre 2011 08:00

event_note Nota de premsa

El conseller Cleries presenta les bases per al Pacte per a la Infància

El Palau de la Generalitat acollirà demà l'acte institucional del Dia Universal de l'Infant

El conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, presentarà demà les bases per al Pacte per a la Infància a Catalunya. Cleries farà públiques les propostes bàsiques que ha d’incloure aquest document, que ha de ser un punt de partida per assolir un gran acord sobre les actuacions i polítiques que s’han de desenvolupar al nostre país en matèria d’infància en els propers anys. Les bases que es presentaran demà aborden qüestions com la pobresa i la inclusió social, l’atenció a la infància, la seva representació social o la seva presència als mitjans de comunicació.
 
La presentació de les bases per al Pacte per a la Infància per part del conseller de Benestar Social i Família serà la intervenció principal de l’acte institucional de celebració del Dia Universal de l’Infant, que té lloc anualment cada 20 de novembre. Una celebració que enguany s’ha hagut de posposar a una nova data degut a que aquest dia va coincidir amb una cita electoral.
 
L’acte de demà, que tindrà lloc a l’Auditori del Palau de la Generalitat, començarà a les 18h amb una taula d’experts que debatran sobre diferents aspectes relacionats amb la infància. Aquesta taula estarà presentada i moderada pel director general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència, Josep Lluís Ortuño, i integrada pel professor Jesús Vilar, de la Universitat Ramon Llull; pel director de l’Obra Social Sant Lluïsa de Marillac i de Llar de Pau, Eduard Sala, i per la professora Maria Dolors Roger, de la Universitat Rovira i Virgili. L’acte el clourà una actuació musical de la coral infantil “El Cor de la Nit”.