El secretari general de Governació, Jaume Oliveras, visita les obres finançades amb el PUOSC a Torroja del Priorat

query_builder   31 gener 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El secretari general de Governació, Jaume Oliveras, visita les obres finançades amb el PUOSC a Torroja del Priorat

Es reunirà amb els membres de la corporació per parlar dels futurs projectes i les prioritats del municipi per al 2008-2012
El secretari general de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, visitarà divendres, 1 de febrer, Torroja del Priorat (Priorat), acompanyat del director dels serveis territorials de Governació al Camp de Tarragona, Francesc Tarragona.
 
L’arribada del secretari general està prevista a les 10 hores. Després de signar en el Llibre d’Honor del consistori, Jaume Oliveras es reunirà amb els membres de la corporació per parlar dels futurs projectes i de les prioritats del municipi establertes en la convocatòria del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) 2008-2012.
 
A les 10.45 hores s’atendrà els mitjans de comunicació que ho desitgin al mateix Ajuntament. Tot seguit, el secretari general visitarà les obres d’arranjament d’alguns carrers, finançades amb l’anterior convocatòria del PUOSC, així com Ca l’Ardèvol, un edifici que actualment s’està remodelant per acollir la seu de la denominació d’origen (DO) del Priorat.

10:45|.Ajuntament (c. Major, 31)|Torroja del Priorat (El Priorat)

El secretari general de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, visitarà les obres finançades amb el PUOSC a Torroja del Priorat