El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, inaugura el carrer de la Circumval·lació de Bagà

query_builder   8 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, inaugura el carrer de la Circumval·lació de Bagà

El Departament de Governació i Administracions Públiques ha subvencionat les obres amb un total de 461.235 euros
El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, acompanyat del coordinador Territorial del departament a la Catalunya Central, Antoni Casassas, inaugura el carrer de la Circumval·lació de Bagà (Berguedà). L’acte d’inauguració tindrà lloc al mateix carrer, diumenge 10 de febrer, a les 10.30 hores.
 
Abans de la inauguració, a les 10 hores, el director general i el coordinador Territorial seran rebuts per l’alcalde de Bagà, Nicolàs Viso, a l’ajuntament del municipi. A l’acte també hi assistiran altres membres de la corporació local, així com d’altres alcaldes dels municipis de la comarca.
 
Un vial projectat en dues fases
 
Les obres finalitzades del carrer de la Circumval·lació es corresponen a la primera fase d’aquest projecte. En concret, al tram comprés entre el carrer de Pinto de Soto i l’avinguda de Reina Elisenda, on s’hi construirà una rotonda.
 
Les obres d’aquesta primera fase tenen un pressupost d’1.330.826 euros. El Departament de Governació i Administracions Públiques hi ha aportat un total de 461.235 euros entre els anys 2006 i 2007. La superfície total en la que s’hi actuat en aquesta primera fase és de 6.745 metres quadrats, en la qual s’hi han realitzat els necessaris moviments de terres i s’hi han construït sis murs de contenció.

10:30|.Carrer de la Circumval·lació|Bagà (El Berguedà)

El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, inaugurarà el carrer de la Circumval·lació de Bagà.