Governació signa avui convenis amb Movistar, Orange i Vodafone per estendre la telefonia mòbil a zones rurals

query_builder   11 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Governació signa avui convenis amb Movistar, Orange i Vodafone per estendre la telefonia mòbil a zones rurals

El conseller Joan Puigcercós assisteix a la visita inaugural del Mobile World Congress 2008
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, signarà  avui tres convenis amb Movistar, Orange i Vodafone per impulsar la cobertura de telefonia mòbil a les zones rurals de Catalunya.  Amb el desplegament dels convenis es milloraran deficiències i es donarà servei a nuclis que actualment no tenen cobertura. Se’n beneficiaran més de 230.000 persones. Abans, a les 12 hores, el conseller de Governació assistirà a la visita inaugural del Mobile World Congress 2008.
 
A la signatura dels convenis hi intervindran el conseller de Governació i Administracions públiques, Joan Puigcercós; el director general de Telefónica a Catalunya, Kim Faura; el director d’unitat de negoci d’empreses de Vodafone, Antonio Alemán, i el director general de tecnologia i Xarxes d’Orange, Eduardo Duato.
 
Els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges de la signatura dels convenis que tindrà lloc a les 13.45 hores.

13:30|.Departament de Governació i Administracions Públiques (Via Laietana, 26)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, signarà convenis de col·laboració entre el Departament i Telefònica, Vodafone i Orange. L'acompanyarà el secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch i el director general de la Societat de la Informació, Josué Sallent, entre d'altres.