El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, presenta les dades del PUOSC 2008-2012 de les Terres de l'Ebre a Tortosa

query_builder   11 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, presenta les dades del PUOSC 2008-2012 de les Terres de l'Ebre a Tortosa

També visitarà els municipis de Roquetes i Deltebre, al Baix Ebre, i d'Alcanar, al Montsià
El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, acompanyat pel director dels serveis territorials del departament a les Terres de l’Ebre, Carles Pasqual, farà públiques les dades de les sol·licituds del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) 2008-2012 corresponent als municipis de les comarques de la demarcació.
 
La roda de premsa davant els mitjans de comunicació tindrà lloc a la seu de la Delegació del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, a Tortosa (Baix Ebre), el dimarts 12 de febrer, a les 11.00 hores.
 
Posteriorment, a les 11.30 hores, visitarà l’Ajuntament de Roquetes (Baix Ebre), on mantindrà una reunió amb l’alcalde Francesc Artur Gas. A les 12.30 hores es traslladarà a l’Ajuntament d’Alcanar (Montsià), on es reunirà amb l’alcalde Alfons Jaume Montserrat. I, a les 17.00 hores, visitarà el municipi de Deltebre (Baix Ebre), on es reunirà amb l’alcalde Gervasi Aspa.

11:00|.Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre. Palau Abària (c. de Montcada)|Tortosa (El Baix Ebre)

El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, acompanyat pel director dels serveis territorials a les Terres de l’Ebre, Carles Pasqual, farà públiques les dades de les sol·licituds del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) 2008-2012 corresponent als municipis de les comarques de la demarcació. Posteriorment, a les 11.30 hores, visitarà l’Ajuntament de Roquetes (Baix Ebre); a les 12.30 hores, l’Ajuntament d’Alcanar (Montsià), i a les 17.00 hores, el municipi de Deltebre (Baix Ebre), on es reunirà amb els respectius alcaldes.