El conseller Joan Puigcercós presenta el balanç de la campanya Elteumòbil.cat en el Mobile World Congress de Barcelona

query_builder   12 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Joan Puigcercós presenta el balanç de la campanya Elteumòbil.cat en el Mobile World Congress de Barcelona

El conseller també signarà el conveni d'adhesió de la companyia Samsung a la campanya
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, presenta el balanç del primer any de la campanya Elteumòbil.cat, demà dimecres, 13 de febrer, a les 11 hores. L’acte, que tindrà lloc en el Pavelló Català de Fira de Barcelona, s’emmarca en el Mobile World Congress 2008. Després, el conseller Joan Puigcercós també signarà el conveni d’adhesió de la multinacional coreana Samsung a aquesta campanya.
 
El conseller Joan Puigcercós, aprofitarà la visita al World Congress per reunir-se amb representants de les companyies Sony Ericsson, Orange i Motorola.
 
Posteriorment, a les 13.30 hores, el conseller Puigcercós visitarà, als jardins del Palau Robert, la Casa Orange on s’exposa l’última tecnologia en productes i serveis de la companyia per a la llar i l’empresa.

11:00|.Fira de Barcelona (av. Maria Cristina, s/n. Pavelló Català)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, presenta el balanç del primer any de la campanya elteumòbil.cat.  Després, signarà el conveni d’adhesió de la multinacional coreana Samsung a aquesta campanya. El conseller aprofitarà la visita al World Congress per reunir-se amb representants de les companyies Sony Ericsson, Orange i Motorola. Posteriorment, a les 13.30 hores, el conseller Puigcercós visitarà, als jardins del Palau Robert, la Casa Orange on s’exposa l’última tecnologia en productes i serveis de la companyia per a la llar i l’empresa.