Cultura i l'Ajuntament de Figueres presenten un cicle d'activitats sobre l'obra del cineasta Pere Portabella

query_builder   13 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Cultura i l'Ajuntament de Figueres presenten un cicle d'activitats sobre l'obra del cineasta Pere Portabella

El director figuerenc també assistirà a la roda de premsa
Demà dijous, 14 de febrer, es farà l’acte de presentació de La mirada Portabella, un conjunt d’activitats per a la reflexió i el debat al voltant de l’obra del cineasta Pere Portabella.
 
La roda de premsa tindrà lloc a les 11.00 hores a la sala d’actes del Palau Marc, seu del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, a Barcelona, i hi intervindran el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras; el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Figueres, Ciro Llueca; el director del Museu del Joguet de Catalunya-Figueres, Josep Maria Joan; la directora del Museu de l’Empordà, Anna Capella, i el cineasta Pere Portabella.
 
La proposta La mirada Portabella inclou la celebració d’un cicle de debats, projeccions cinematogràfiques, concerts i altres activitats al llarg de l’any 2008 a Figueres, ciutat on va néixer el director.

11:00|.Sala d'actes del Palau Marc (Rambla Santa Mònica, 8)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, oferirà una roda de premsa per presentar La mirada Portabella, un conjunt d’activitats per a la reflexió i el debat al voltant de l’obra del cineasta Pere Portabella.