CANVI D'HORA: El conseller Joan Puigcercós fa una visita institucional a diversos municipis de l'Alt Empordà

query_builder   14 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

CANVI D'HORA: El conseller Joan Puigcercós fa una visita institucional a diversos municipis de l'Alt Empordà

Es reunirà amb els alcaldes de Vilabertran, Peralada i Castelló d'Empúries, i visitarà diversos equipaments d'aquests municipis
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, farà una visita institucional a Vilabertran, Peralada i Castelló d’Empúries (Alt Empordà), el divendres, 15 de febrer. Acompanyat per la directora dels Serveis Territorials del Departament a Girona, Mireia Mata, el conseller Puigcercós arribarà a l’Ajuntament de Vilabertran a les 10.45 hores, signarà en el Llibre d’Honor, mantindrà una reunió amb l’alcalde, Martí Armadà, i la resta de membres del consistori, i visitarà el municipi.
 
Després, a les 12.30 hores, es traslladarà a l’Ajuntament de Peralada, on  signarà en el Llibre d’Honor i es reunirà amb l’alcalde, Pere Torrent, i la resta de l’equip municipal. A Peralada, el conseller té previst visitar la Casa de les Bombes, on s’ubicava l’antic hospital medieval, la llar d’infants Orlina, el centre d’educació infantil i primària Peralada i el centre de turisme cultural Sant Domènec.
 
Ja a la tarda, a les 18 hores, el conseller Joan Puigcercós acudirà a Castelló d’Empúries, on també mantindrà una reunió de treball amb l’alcalde, Salvi Güell, i la resta de membres del consistori. Posteriorment, el conseller de Governació visitarà l’Edifici del Centre i l’Ecomuseu-Farinera.

10:45|.Ajuntament (Comuners de Castella, 10)|Vilabertran (L' Alt Empordà)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, es reunirà amb l'alcalde de Vilabertran, Martí Armadà, i la resta de membres del consistori i visitarà el municipi. Posteriorment visitarà els ajuntaments de Peralada i Castelló d'Empúries per reunir-se amb els respectius alcaldes i membres de govern i per visitar diversos equipaments d’aquests municipis.