El conseller de Governació, Joan Puigcercós, inaugura el nou Telecentre - Punt Òmnia de la Fatarella

query_builder   15 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Joan Puigcercós, inaugura el nou Telecentre - Punt Òmnia de la Fatarella

Abans de l'acte d'inauguració, signarà en el Llibre d'Honor i es reunirà amb l'alcaldessa del municipi de la Terra Alta
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, acompanyat del delegat territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Josep Lluís Salvadó, i el director dels Serveis Territorials del Departament a les Terres de l’Ebre, Carles Pasqual, inaugura el nou Telecentre - Punt Òmnia de la Fatarella (Terra Alta).
 
A les 11 hores, a l’Ajuntament, mitja hora abans de l’acte d’inauguració, el conseller Joan Puigcercós signarà en el Llibre d’Honor i es reunirà amb l’alcaldessa del municipi, Carme Palejà, i el seu equip de Govern.
 
El Telecentre - Punt Òmnia és un espai dotat amb un equipament informàtic connectat a Internet i amb ajuda personalitzada per facilitar l'accés a les tecnologies de la informació i la comunicació. Des d’aquests centres, pensats per superar la fractura digital, les persones usuàries poden participar en activitats que permeten desenvolupar habilitats, destreses i coneixements amb l’objectiu d’incorporar-se a la societat de la informació.
 
En l’actualitat, Catalunya compta amb una xarxa de més de 100 punts Òmnia i més de 500 telecentres repartits per tot el territori.

11:00|.Ajuntament de la Fatarella (Plaça Major, 7)|Fatarella (La Terra Alta)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, acompanyat del delegat territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Josep Lluís Salvadó, i el director dels Serveis Territorials del Departament a les Terres de l’Ebre, Carles Pasqual, inaugura el nou Telecentre - Punt Òmnia de la Fatarella . Abans de l’acte d’inauguració, signarà en el Llibre d’Honor i es reunirà amb l’alcaldessa del municipi de la Terra Alta, Carme Palejà.