El conseller d'Educació inaugura la Llar d'Infants El Gegant del Pi i el CEIP Sant Francesc d'Assís de Sant Joan Despí dissabte 19 de gener a les 12:30

query_builder   18 gener 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller d'Educació inaugura la Llar d'Infants El Gegant del Pi i el CEIP Sant Francesc d'Assís de Sant Joan Despí dissabte 19 de gener a les 12:30

El conseller Maragall assistirà a la inauguració d'aquests dos centres escolars a la localitat de Sant Joan Despí
El conseller Ernest Maragall inaugura dissabte 19 de gener, a partir de les 12:30, a Sant Joan Despí la Llar d'Infants El Gegant del Pi II, amb una capacitat de 141 alumnes i un pressupost de 3.500.000 euros. El centre s'ha construit per que el Gegant del Pi I, l'altra escola bressol propera, ha quedat petita. La nova escola bressol tindrà 12 grups, 15 mestres i un equipament dotat amb cuina pròpia, dormitoris i molta llum natural. Posteriorment, el conseller inaugurarà les noves instal·lacions del CEIP Sant Francesc d'Assís, que han remodelat i ampliat el centre a 2 línies d'educació infantil i primària. Les obres han tingut un cost de gairebé 4 milions d'euros. El centre té actualment 382 alumnes repartits en 7 grups d'educació primària (179 alumnes) i 9 grups de secundària (203 alumnes).

12:30|.Llar d'infants El Gegant del Pi II (c. Marquès de Monistrol amb c. de Fontsanta)|Sant Joan Despí (El Baix Llobregat)

El conseller d'Educació, Ernest Maragall, inaugurarà la Llar d'infants El Gegant del Pi II i el CEIP Sant Francesc d'Assís.