El conseller Tresserras inaugurarà la nova seu de la biblioteca municipal de Palamós

query_builder   15 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Tresserras inaugurarà la nova seu de la biblioteca municipal de Palamós

El conseller també visitarà el Museu de la Pesca de Palamós i la fundació Josep Pla de Palafrugell
El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, i l’alcaldessa de Palamós, Maria Teresa Ferrés, inauguraran demà dissabte, 16 de febrer, la nova seu de la Biblioteca Municipal Lluís Barceló i Bou, de Palamós. L’acte tindrà lloc a les 12.00 hores i consistirà en el descobriment d’una placa commemorativa, una visita a les instal·lacions i parlaments a càrrec de les autoritats.
 
La nova Biblioteca Municipal Lluís Barceló i Bou s’ha construït en una sola planta amb una superfície total de més de mil metres quadrats. La biblioteca disposa dels serveis d’informació i préstec; consulta i lectura; accés públic a Internet; servei multimèdia i ofimàtica; formació i suport, i promoció cultural. A banda d’incloure tots els serveis necessaris per a desenvolupar adequadament l’activitat de la biblioteca, el nou edifici compta també d’una sala polivalent de cent metres quadrats que es podrà utilitzar de manera independent a la resta de l’equipament.
 
El cost de la nova biblioteca és de 3.073.793,31 euros, dels quals 610.888,33 corresponen al Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.
 
Prèviament a la inauguració, a partir de les 10.30 hores, el conseller anirà l’Ajuntament de Palamós per signar el llibre d’honor i farà una visita comentada al Museu de la Pesca d’aquesta població, que formarà part de la futura Xarxa Nacional de Museus d’Etnologia.
 
A les 13.30 hores, el conseller Tresserras visitarà la Fundació Josep Pla, a Palafrugell, on mantindrà una trobada amb l’alcalde, Lluís Medir, i amb la gerent de la Fundació, Anna Aguiló. Per últim, el conseller farà una visita al Mas Pla.

12:00|.Biblioteca Municipal Lluís Barceló i Bou (Plaça dels Països Catalans, s/n) |Palamós (El Baix Empordà)

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, inaugurarà la nova seu de la biblioteca municipal de Palamós. També visitarà el Museu de la Pesca d'aquesta població i la Fundació Josep Pla de Palafrugell.