Governació presenta el projecte de construcció del nou casal de gent gran i de l'oficina d'acció ciutadana d'Igualada

query_builder   18 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Governació presenta el projecte de construcció del nou casal de gent gran i de l'oficina d'acció ciutadana d'Igualada

Les obres d'aquests dos equipaments suposen una inversió total de 2,4 milions d'euros
El secretari d’Acció Ciutadana del Departament de Governació i Administracions Públiques, Francesc Simó, acompanyat del director general d’Acció Cívica, Josep Maria Civis, presentarà el projecte de construcció del nou Casal de Gent Gran Igualada i de l’Oficina d’Acció Ciutadana L’Anoia. A l’acte, que tindrà lloc dimarts, 19 de febrer, també hi participarà la regidora de Salut i Acció Social, Pilar Salat.
 
Amb més de 1.300 m2 de superfície útil, les obres dels nous equipaments de la Secretaria d’Acció Ciutadana del Departament de Governació i Administracions Públiques suposen una inversió total de 2.415.000 euros.
 
El projecte preveu la construcció d’un nou edifici que es distribuirà en quatre plantes: a la planta baixa s’ubicarà l’Oficina d’Acció Ciutadana (OAC) i les tres plantes superiors acolliran els diversos serveis del nou Casal de Gent Gran Igualada. A la primera planta hi haurà una sala polivalent amb un escenari, la sala de televisió, la cuina i la cafeteria; a la segona, a més de la sala de lectura i el gimnàs, hi haurà els espais de podologia i perruqueria. A la tercera planta, s’instal·larà l’aula d’informàtica, tres aules taller, dos despatxos i la sala de reunions.
 
Els usuaris i usuàries podran consultar el detall de les plantes del nou edifici en els plafons que, després de l’acte de presentació, romandran exposats en l’edifici actual.

17:00|.Passeig de Mn. Jacint Verdaguer, 67|Igualada (Anoia-Penedès)

El secretari d’Acció Ciutadana del Departament de Governació i Administracions Públiques, Francesc Simó, acompanyat del director general d’Acció Cívica, Josep Maria Civis, presentarà el projecte de construcció del nou Casal de Gent Gran Igualada i de l’Oficina d’Acció Ciutadana L’Anoia.