Presentació de la guia pràctica del Reglament REACH per a les pimes

query_builder   18 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Presentació de la guia pràctica del Reglament REACH per a les pimes

.
El secretari general de Medi Ambient i Habitatge, Eduard Pallejà, i el director de l’Institut Químic de Sarrià, el Dr. Enric Julià, inauguraran demà dimarts, 19 de febrer, a les 9:45 hores, la jornada de presentació de la Guia d’aplicació pràctica del Reglament REACH per a petites i mitjanes empreses. Aquest document s’emmarca en la sèrie d’actuacions que el Govern de la Generalitat du a terme per coordinar l’aplicació del Reglament europeu REACH a Catalunya en el període 2007-2011. 
El REACH, que serà operatiu a partir del proper mes de juny, regula les substàncies i els preparats químics amb l’objectiu d’assolir un elevat nivell de protecció de la salut humana i del medi ambient enfront dels riscos associats a la fabricació, comercialització i utilització de productes químics. Aquest Reglament trasllada a la indústria el deure de garantir la gestió segura de les seves substàncies químiques al llarg de la cadena de subministrament. Afecta de manera directa el sector químic català, que, amb més de 1.500 empreses, representa el 47% del sector químic de l’Estat.

09:45|.Sala d'actes de l'Institut Químic de Sarrià (Via Augusta, 390)|Barcelona (El Barcelonès)

El secretari general de Medi Ambient i Habitatge, Eduard Pallejà, inaugurarà la jornada de presentació de la Guia d’aplicació pràctica del Reglament REACH per a petites i mitjanes empreses.