El conseller Saura, l'alcalde Hereu i la ministra Salgado presideixen dilluns la Comissió Interadministrativa de la Carta Municipal de Barcelona

query_builder   22 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Saura, l'alcalde Hereu i la ministra Salgado presideixen dilluns la Comissió Interadministrativa de la Carta Municipal de Barcelona

Dilluns, 25 de febrer (13 h), al Ministeri d'Administracions Públiques
El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació de la Generalitat, Joan Saura, l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i la ministra d’Administracions Públiques, Elena Salgado, presidiran dilluns a Madrid la reunió de la Comissió Interadministrativa de la Carta Municipal de Barcelona.
 
En la reunió, s’aprovarà el conveni de col·laboració entre els ministeris de Cultura i d’Economia i Hisenda i l’ajuntament de Barcelona per al finançament d’institucions de gran projecció a la ciutat.
 
La Comissió Interadministrativa, integrada per representants de les tres administracions, és l’encarregada, entre altres funcions, de realitzar un seguiment de l’aplicació de la Carta Municipal de Barcelona. Constituïda el juny de 2006, s’ocupa de realitzar estudis per a la millor articulació del règim local de Barcelona, proposar criteris de desenvolupament i aplicació de la Llei 1/2006, de règim especial del municipi, i avaluar els projectes de col·laboració entre les Administracions representades així com la seva aplicació. 

A l'inici de la reunió (13.00 h) es podran prendre imatges i quan finalitzi hi haurà declaracions

13:00|.Ministeri d'Administracions Públiques (pg. de la Castellana, 3)| (Comunitat de Madrid)

El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, presidirà la reunió de la Comissió Interadministrativa de la Carta Municipal de Barcelona.