El conseller Tresserras inaugurarà la jornada La TDT, un dels protagonistes de l'any 2008

query_builder   27 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Tresserras inaugurarà la jornada La TDT, un dels protagonistes de l'any 2008

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, Joan Manuel Tresserras, inaugurarà el proper dijous, 28 de febrer, a les 9.30 hores, la Jornada de la TDT a Catalunya dedicada a La TDT, un dels protagonistes de l’any 2008. Acompanyaran el conseller el secretari de Mitjans de Comunicació, Carles Mundó, i la directora general de Comunicació i Serveis Audiovisuals, Gemma Domènech, que intervindrà en la taula rodona que es farà a continuació, sobre el Desplegament de la TDT a Europa i Catalunya.
 
La jornada està organitzada pel Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics de Telecomunicació de Catalunya (COTTC), la societat per a la gestió de la TDT a Catalunya TDCOM i Localret, amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.
 
Entre els objectius de la jornada es troben: exposar la situació i l’estat del desplegament de la TDT a Catalunya, analitzar les previsions a dos anys vista i presentar la planificació d’apagada de les televisions de proximitat, autonòmiques i estatals.

09:30|.Espai Francesca Bonnemaison (Sant Pere més Baix, 7)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, inaugurarà la jornada La TDT, un dels protagonistes de l’any 2008.