La Generalitat i l'Ajuntament de Montcada i Reixac signaran un conveni per facilitar el procés de remodelació del barri de la Ribera

query_builder   1 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La Generalitat i l'Ajuntament de Montcada i Reixac signaran un conveni per facilitar el procés de remodelació del barri de la Ribera

La remodelació està inclosa en el programa de la Llei de barris
El director general de Promoció de l’Habitatge de la Generalitat, Joaquim Gascó, el director de l’Institut Català del Sòl (INCASÒL), Miquel Bonilla, i l’alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga, signaran el pròxim dilluns, 4 de febrer, un conveni per facilitar el procés d’urbanització del carrer dels Horts, que forma part de la remodelació del barri de la Ribera, inclosa en el programa de la Llei de barris.
 
L’acte se celebrarà a la Sala de la Junta de Govern Local de Montcada i Reixac, a partir de les 13 hores. Després de la signatura del conveni, s’atendran els mitjans de comunicació.

13:00|.Ajuntament de Montcada i Reixac. Junta de Govern Local. Av. de la Unitat, 6|Montcada i Reixac (El Vallès Occidental)

El director general de Promoció de l’Habitatge de la Generalitat, Joaquim Gascó, el director de l’Institut Català del Sòl, Miquel Bonilla, i l’alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga, signaran un conveni per facilitar el procés d’urbanització del carrer dels Horts, que forma part de la remodelació del barri de la Ribera, inclosa en el programa de la Llei de barris.