El conseller Baltasar inaugura la jornada "Impacte dels residus de l'embassament de Flix"

query_builder   5 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Baltasar inaugura la jornada "Impacte dels residus de l'embassament de Flix"

Presentació de resultats dels treballs de recerca i avaluació del risc efectuats per 50 investigadors de 14 institucions acadèmiques i de recerca
El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, acompanyat del secretari general per al Territori i la Biodiversitat del Ministeri de Medi Ambient, Antonio Serrano, i el vicerector de Política Acadèmica i Recerca de la Universitat Rovira i Virgili, Josep Manel Ricart,inaugurarà demà dimecres, 6 de febrer, a les 10.00 hores, la jornada “Impacte dels residus de l’embassament de Flix” a l’Aula Magna de la Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili.
 
Després de la inauguració, cap a les 11 hores, el conseller atendrà els mitjans de comunicació que ho desitgin.

10:00|.Àula Magna de la Fac. de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili. Campus Tarragona|Tarragona (El Tarragonès)

El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, acompanyat del secretari general per al Territori i la Biodiversitat del Ministeri de Medi Ambient, Antonio Serrano, i el vicerector de Política Acadèmica i Recerca de la Universitat Rovira i Virgili, Josep Manel Ricart,inaugurarà la jornada “Impacte dels residus de l’embassament de Flix”