Avui es posen en servei els metros comarcals de la línia Llobregat-Anoia d'FGC

query_builder   8 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Avui es posen en servei els metros comarcals de la línia Llobregat-Anoia d'FGC

Avui es posen en servei els metros comarcals de la línia Llobregat-Anoia d'FGC. Per aquest motiu, el conseller del DPTOP, Joaquim Nadal, realitzaran el trajecte entre Plaça Espanya i Martorell central
El trajecte començarà a les 9.00 hores al vestíbul de l’estació de la Plaça Espanya d’FGC. Durant el trajecte també es visitarà la nova estació soterrada de Pallejà i finalitzarà a l’estació de Martorell – Central.
 
S’agafarà el primer tren direcció Pallejà.
9.48 hores – Arribada a l’estació de Pallejà. Visita de l’estació.
10.00 hores – Sortida direcció Martorell – Central.
10.13 hores – Arribada a l’estació Martorell – Central. Visita de l’estació i presentació dels nous metros comarcals al vestíbul de l’estació. 
A l’acte també hi participaran l’alcalde de Martorell, Salvador Esteve, l’alcaldessa d’Abrera, Maria Soler, l’alcalde de Sant Esteve de Sesrovires, i l’alcaldessa de Montserrat, Magda Graells.

09:00|.Estació de la Plaça Espanya d'FGC|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, acompanyat del president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Joan Torres, realitzarà un dels trajectes entre la Plaça Espanya i l’estació de Martorell – Central, en motiu de la posada en servei dels metros comarcals de la línia Llobregat-Anoia d'FGC.