30 empresaris superen el curs per actuar com a punts d'informació del Parc Natural del Delta de l'Ebre

query_builder   10 març 2008 00:00

event_note Nota de premsa

30 empresaris superen el curs per actuar com a punts d'informació del Parc Natural del Delta de l'Ebre

Dimecres es lliuren les acreditacions als alumnes en un acte a l'Ajuntament de l'Aldea
El Parc Natural del Delta de l’Ebre i l’Ajuntament de l’Aldea (Baix Ebre) lliuraran dimecres, 12 de març, les acreditacions a les 33 persones que han superat el curs per actuar com a punts d’informació del Parc. El curs ha servit per formar personal d’empreses turístiques perquè aquestes empreses funcionin alhora com a punts d’informació del Parc Natural. S’hi van inscriure 36 alumnes de 33 empreses i tres persones a títol individual. L’han superat 33 persones, que corresponen a 30 empreses, i els tres alumnes que hi assistien a títol individual. El curs formava part del programa d’actuacions de la Carta Europea de Turisme Sostenible al delta de l’Ebre.
 
L’acte de lliurament es farà a l’Ajuntament de l’Aldea i hi seran presents Dani Andreu, alcalde de l’Aldea; Francesc Vidal, director del Parc Natural; Víctor Gimeno, director dels Serveis Territorials del Departament de Medi Ambient i Habitatge a les Terres de l’Ebre; Josep Monclús, director dels Serveis Territorials del Departament d’Innovació, Universitats i Empreses, i Batiste Gilabert, president de l’Associació d’Empreses de Serveis i Activitats Turístiques del Delta.
 
El fet que puguin funcionar com a punts d’informació permet ampliar els coneixements que donen les empreses turístiques sobre el Parc Natural i la resta del delta, les empreses s’impliquen més en la gestió del turisme, es facilita a les empreses turístiques assessorament i formació continuada, i es millora la qualitat i l’accessibilitat de la informació sobre el Parc.
 
Amb aquesta activitat, les empreses també han adquirit diversos compromisos, com formar part del Fòrum Permanent, pertànyer a alguna associació d’empresaris del delta, donar informació gratuïta, objectiva i completa d’acord amb la formació rebuda, i desenvolupar activitats turístiques d’acord amb els principis de la Carta.
 
Els compromisos adquirits pel Parc són identificar les empreses amb el distintiu de punt d’informació del Parc (placa), impartir cursos de formació i seminaris, proveir a les empreses de publicacions i altres materials informatius, i identificar amb una icona les empreses acreditades com a punt d’informació en totes les eines de promoció.
 

11:00|.Ajuntament de l'Aldea. Av. de Catalunya, s/n |Aldea (El Baix Ebre)

Lliurament de les acreditacions als participants en el curs “Atendre un punt d’informació del Parc”