El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa presenta la nova Carta vulcanològica

query_builder   11 març 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa presenta la nova Carta vulcanològica

.
El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa ha finalitzat recentment el procés d’elaboració i edició de la nova Carta vulcanològica de la zona volcànica de la Garrotxa. La Carta s’ha fet conjuntament amb l’Institut Geològic de Catalunya i l’Institut Cartogràfic de Catalunya.
 
El nou mapa substitueix la Carta geològica de la regió volcànica d’Olot, elaborada pel geòleg Josep Maria Mallarach fa 26 anys, que, fins a l’actualitat, era l’únic material cartogràfic disponible sobre aquest tema.
 
Les persones responsables del treball participen en un acte demà dimecres, 12 de març, a les 11 hores, per donar a conèixer la nova Carta i exposar el mètode de treball que s’ha utilitzat per elaborar-la.
 
L’acte es durà a terme a la sala d’actes de Can Jordà (Santa Pau) i hi assistiran Francesc Xavier Puig i Oliveras, director del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, Antoni Roca, director de l’Institut Geològic de Catalunya, i representants de l’Institut Cartogràfic de Catalunya.
 
Durant la presentació, Emili Bassols i Joan Pijoan, del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, comentaran els usos i les aplicacions de la Carta vulcanològica en la gestió, i Mariona Losantos, de l’Institut Geològic de Catalunya, explicarà el procés i els criteris d’elaboració de la Carta vulcanològica.

11:00|.Can Jordà. Carretera d'Olot a Santa Pau, km 4,7|Santa Pau (La Garrotxa)

El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa ha finalitzat recentment el procés d’elaboració i edició de la nova Carta vulcanològica de la zona volcànica de la Garrotxa.