El nou conseller de Governació i Administracions Públiques prendrà possessió del càrrec demà al matí

query_builder   11 març 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El nou conseller de Governació i Administracions Públiques prendrà possessió del càrrec demà al matí

El nou conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, prendrà possessió del càrrec demà dimecres, dia 12, a les 9.15h del matí, al Palau de la Generalitat
L’acte estarà presidit pel president de la Generalitat, José Montilla, i comptarà amb l’assistència dels membres del Govern i el president del Parlament, Ernest Benach.  

L’acte es farà al Saló Garcia on la secretària del Govern, Laia Bonet, llegirà el Decret de nomenament. Tot seguit, el nou conseller prendrà possessió del càrrec i el president de la Generalitat farà un breu parlament. Un cop finalitzada la presa de possessió, es farà un foto de grup de tot el Govern a la Galeria Gòtica.

Posteriorment, el nou conseller de Governació i Administracions Públiques farà unes breus declaracions. 
El president Montilla ha signat avui el Decret de nomenament del nou conseller i demà sortirà publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).
 
Nota: Es recomana venir mitja hora abans de l’inici de l’acte per tal d’agilitzar l’entrada dels mitjans de comunicació. 

09:15|.Palau de la Generalitat, Plaça Sant Jaume|Barcelona (El Barcelonès)

El nou conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, prendrà possessió del càrrec. L’acte estarà presidit pel president de la Generalitat, José Montilla, i comptarà amb l’assistència dels membres del Govern i el president del Parlament, Ernest Benach.