El secretari de Comerç i Turisme, Emili Valdero, presentarà demà a Olot el portal gastronòmic Gastroteca.cat

query_builder   13 març 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El secretari de Comerç i Turisme, Emili Valdero, presentarà demà a Olot el portal gastronòmic Gastroteca.cat

En aquesta visita a la Garrotxa, el secretari s'interessarà a la tarda per un projecte de creació d'un viver d'empreses artesanes a Riudaura
El secretari de Comerç i Turisme, Emili Valdero, presentarà demà a Olot el portal gastronòmic Gastroteca.cat. El secretari Emili Valdero, acompanyat del director dels serveis territorials del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa a Girona, David Mascort, presentarà al sector i als mitjans de comunicació aquest portal que té com a objectiu promoure la comercialització dels productes agroalimentaris catalans de qualitat. A l’acte hi assistirà el president del Consell Comarcal de la Garrotxa, Joan Espona.
 
La iniciativa, impulsada per la Direcció General de Comerç en col·laboració amb la Fundació Institut Català de la Cuina, pretén posar a l’abast del consumidor i professionals del sector agroalimentari, del comerç i de la restauració una eina efectiva, dinàmica i interactiva per promoure la comercialització i el consum d’aquests productes de proximitat.
 
A les 10:00 hores, començarà l’acte de presentació del portal Gastroteca.cat. a la sala de Plens del Consell Comarcal de la Garrotxa, a Olot. Un cop finalitzat l’acte, el secretari Emili Valdero atendrà els mitjans de comunicació.
 
En el marc d’aquesta visita a la Garrotxa, a les 12:00 hores, el secretari visitarà l’agrobotiga Vertallat de Sant Privat d’en Bas. A les 13:30 hores, Emili Valdero mantindrà un dinar de treball amb empresaris de l’Associació Turisme Garrotxa al restaurant Mas Sant Miquel (Mas Colomer, s/n de la Vall d’en Bas).
 
Ja a la tarda, el secretari es reunirà a les 16:00 hores a l’Ajuntament amb l’alcaldessa de Riudaura, Eulàlia Massana, per tractar sobre un projecte de creació d’un viver d’empreses artesanes al municipi.
 
La jornada acabarà amb una visita a Oix a les 17.30 hores, on Valdero es reunirà amb l’alcalde, Narcís Ribes, i on visitarà l’antiga rectoria.

10:00|.Sala de Plens del Consell Comarcal de la Garrotxa (Av. Onze de Setembre, 22)|Olot (La Garrotxa)

El secretari de Comerç i Turisme, Emili Valdero, presentarà a Olot el portal gastronòmic Gastroteca.cat