El conseller de Cultura presenta el llibre 'Cent veus, un centenari' en el marc de la cloenda del centenari de Casa Amèrica Catalunya

query_builder   14 desembre 2011 13:55

event_note Nota de premsa

El conseller de Cultura presenta el llibre 'Cent veus, un centenari' en el marc de la cloenda del centenari de Casa Amèrica Catalunya

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, presentarà el llibre Cent veus, un centenari en el marc de la cloenda de la celebració del centenari de Casa Amèrica Catalunya. En l’acte, que tindrà lloc demà dijous, a les 19.30 hores, a la seu de Casa Amèrica, també hi participarà el director general de Casa Amèrica, Antoni Traveria.
 
La publicació Cent veus, un centenari recull les reflexions que cent personalitats de la cultura iberoamericana han deixat com a testimoni del seu pas per Casa Amèrica Catalunya en els darrers anys. Es tracta d’una rèplica impresa de l’apartat audiovisual de l’exposició que s’ha pogut visitar a Casa Amèrica des del mes d’abril.
 
L’acte es tancarà amb una actuació de la cantant cubana Lucrecia que interpretarà una selecció de boleros d’Antonio Machín.

19:30|.Casa Amèrica Catalunya (c. Còrsega, 299)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, presentarà el llibre Cent veus, un centenari en el marc de la cloenda de la celebració del centenari de Casa Amèrica Catalunya.