El conseller de Salut presenta l'aliança estratègica dels hospitals de la Garrotxa, Osona i Ripollès

query_builder   15 desembre 2011 15:05

event_note Nota de premsa

El conseller de Salut presenta l'aliança estratègica dels hospitals de la Garrotxa, Osona i Ripollès

El conseller de Salut, Boi Ruiz, es reunirà, aquest divendres, a l’Hospital de d’Olot  amb  els presidents i els gerents del Consorci Hospitalari de Vic, la Fundació Privada Hospital Sant Jaume d’Olot i la Fundació Privada Hospital de Campdevànol, on es signarà un conveni marc de col·laboració, entre les tres institucions.
 
El conveni s’emmarca en el Pla de Salut 2011-2014, que compta entre els seus objectius promoure la col·laboració entre diferents centres a fi de millorar l’accés dels ciutadans als serveis sanitaris. El que se signa demà és, doncs, un dels primers convenis  de col·laboració establerts a Catalunya per avançar en projectes de gestió compartida entre diferents institucions sanitàries amb la finalitat de millorar la qualitat i l’eficiència de l’atenció de la salut, l’accessibilitat, el nivell de resolució dels serveis i la satisfacció dels ciutadans amb els serveis que reben.
 
L’acte de presentació d’aquest conveni tindrà lloc a l’Hospital d’Olot a les 18 hores.

18:00|.C. Sant Rafael|Olot (Garrotxa)

El conseller de Salut, Boi Ruiz, assistirà a l'acte de presentació tècnica del projecte de col·laboració entre els Hospitals d’Olot, Vic i Campdevànol.