El secretari general d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, participa en la celebració del 40è aniversari de Justícia i Pau

query_builder   26 març 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El secretari general d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, participa en la celebració del 40è aniversari de Justícia i Pau

Demà, dijous 27 de març, a les 18 h, al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona
El secretari general d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, participarà demà dijous, 27 de març, en l’acte de celebració del 40è aniversari de Justícia i Pau. L’acte, que compta amb el suport de l’Oficina de Promoció de la Pau i dels Drets Humans de la Generalitat, el presidirà l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i també hi intervindran el president de Justícia i Pau, Arcadi Oliveres; el president de la Fundació Cultura de Pau, Federico Mayor Zaragoza; i el cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach. També assistirà a l’acte el director de l’Oficina de Promoció de la Pau i els Drets Humans de la Generalitat, Xavier Badia.
 
També emmarcades en els actes de celebració del 40è aniversari, l’ONG Justícia i Pau ha organitzat, amb el suport de la Generalitat, unes Jornades Estatals sobre el consumisme els dies 28 i 29 de març. Sota el títol “Arrels culturals, econòmiques i socials del consumisme. És possible una societat no consumista?”, les jornades reuniran professors i professores d’economia, filosofia, sociologia i moral que reflexionaran al voltant del consum des de diferents perspectives.
 
Des de la seva constitució, el febrer de 1968, Justícia i Pau ha treballat per la defensa i promoció dels drets humans, la cultura de pau i la lluita contra la pobresa i la marginació. És per aquest esforç continuat que l’ONG va rebre la Creu de Sant Jordi fa 15 anys i fa tres anys que rep el suport de l’Oficina de Promoció de la Pau i dels Drets Humans de la Generalitat.
 
L’Oficina de Promoció de la Pau i els Drets Humans és la unitat de la Generalitat responsable de promoure una cultura de la pau i respecte als drets humans i ha estat la impulsora del projecte de l'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP).

18:00|.Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona (Pl. St Jaume, 1)|Barcelona (El Barcelonès)

El secretari general d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, participarà en la celebració del 40è aniversari de Justícia i Pau.