El conseller de Governació, Joan Puigcercós, presideix la constitució del consell de direcció del Consorci ITCat

query_builder   29 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Joan Puigcercós, presideix la constitució del consell de direcció del Consorci ITCat

Amb aquesta primera reunió és dona un nou impuls al consorci format pel Govern i Localret per gestionar les infraestructures de telecomunicacions
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, presideix la reunió de constitució del consell de direcció del Consorci d’Infraestructures de Telecomunicacions a Catalunya (ITCat) que té lloc a  l’edifici Neàpolis, a Vilanova i la Geltrú (Garraf), el dilluns 3 de març. En acabar la reunió, a les 17.30 hores, el conseller Joan Puigcercós, acompanyat pel president de Localret, Pere Navarro; i l’alcalde de Vilanova i la Geltrú, Joan Ignasi Elena; atendrà els mitjans de comunicació per explicar el nou impuls que es donarà al consorci ITCat.
 
Amb aquesta primera reunió del consell de direcció, òrgan que presidirà el conseller Joan Puigcercós, és dona un nou impuls al consorci ITCat. Format pel Govern de la Generalitat i Localret, aquest consorci va ser creat per gestionar les infraestructures de telecomunicacions de la Generalitat i els municipis membres de Localret, així com per la promoció de la implantació i gestió integrada d'una xarxa de comunicacions electròniques a tot el territori de Catalunya.

Nota: els mitjans gràfics que vulguin enregistrar imatges de la reunió hauran d’estar al vestíbul de l’edifici a les 17.10 hores.

17:30|.Edifici Neàpolis (rambla de l'Exposició, 59-69)|Vilanova i la Geltrú (El Garraf)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, presidirà la reunió de constitució del consell de direcció del Consorci d’Infraestructures de Telecomunicacions a Catalunya (ITCat).