El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, presenta una jornada sobre l'ús de la biomassa al Lluçanès

query_builder   6 març 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, presenta una jornada sobre l'ús de la biomassa al Lluçanès

L'acte tindrà lloc a la seu del Consorci del Lluçanès al nucli de Santa Creu de Jutglar el divendres 7 de març
El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, presenta divendres, 7 de març, la  jornada “La biomassa al Lluçanès. Desenvolupament rural i sostenibilitat”, organitzada pel Consorci del Lluçanès.
 
Durant la seva intervenció el director parlarà sobre la importància de l’ús de la biomassa com a font d’energia ecològica. També explicarà quins són els ajuts relacionats amb la biomassa i la sostenibilitat que el Departament de Governació i Administracions Públiques aporta a Catalunya i concretament al Lluçanès.
 
Després de la intervenció del director general d’Administració Local, tindran lloc dues ponències i tot seguit, es visitaran algunes instal·lacions del Lluçanès que utilitzen la biomassa. Aquesta jornada s’inscriu dins el Projecte de biomassa al Lluçanès, una iniciativa que va més enllà de les energies renovables i que es planteja com un projecte global de territori.

09:30|.Consorci del Lluçanès (c. Vell, 3). Santa Creu de Jutglar|Olost (Osona)

El director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, presentarà la  jornada “La biomassa al Lluçanès. Desenvolupament rural i sostenibilitat”, organitzada pel Consorci del Lluçanès.