El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presenta la resolució del PUOSC 2008-2012 a Tarragona

query_builder   9 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presenta la resolució del PUOSC 2008-2012 a Tarragona

Durant la roda de premsa convocada a la seu de la Delegació del Govern s'oferiran les dades de la demarcació
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Xavier Sabaté, i el director dels Serveis Territorials del departament, Francesc Tarragona, presenta les resolucions del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) de la demarcació. L’acte tindrà lloc a la seu de la Delegació del Govern a Tarragona, dijous, 10 d’abril, a les 12.00 hores.
 
La resolució del PUOSC 208-2012 s’ha aprovat aquest dilluns, 7 d’abril, en la reunió de la Comissió de Cooperació Local, que ha tingut lloc a Barcelona, a la seu del Departament de Governació i Administracions Públiques. Durant la roda de premsa de Tarragona s’oferiran les dades detallades corresponents als municipis de les comarques de la demarcació.
 
Abans de la roda de premsa, a les 11 hores, el conseller Jordi Ausàs  es reunirà amb el delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, i visitarà les oficines dels serveis territorials del Departament de Governació i Administracions Públiques a Tarragona.

12:00|.Delegació del Govern a Tarragona (c. Sant Francesc, 3)|Tarragona (El Tarragonès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Xavier Sabaté, i el director dels Serveis Territorials del departament, Francesc Tarragona, presentarà les resolucions del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) de la demarcació.