Presentació d'ACC1Ó a les empreses de Solsona

query_builder   9 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Presentació d'ACC1Ó a les empreses de Solsona

· ACC1Ó, fruït de la integració del CIDEM i COPCA, es presentarà a Solsona dintre del cicle de jornades que la nova entitat està realitzant arreu de Catalunya amb l'objectiu d'apropar a les empreses de la zona els instruments de suport a l'empresa.
ACC1Ó, l’agència constituïda de la integració de CIDEM i COPCA es presentarà demà dijous 10 d’abril a Solsona. La Seu d’Empresaris per al Solsonès acollirà demà una de les sessions que la nova entitat ACC1Ó, fruït de la integració de CIDEM i COPCA, realitzarà durant el mes d’abril al llarg del territori català amb l’objectiu d’acostar als empresaris els instruments de suport a l’empresa per l’any 2008.
 
La jornada serà inaugurada pel director dels Serveis Territorials del DIUE a la Catalunya Central, Josep Maria Palau, acompanyat del president d’Empresaris per al Solsonès, Joan Moreno.
 
La sessió, a càrrec de Montserrat Fontarnau, de l’àrea d’Orientació i Sensibilització Empresarial d’ACC1Ó, donarà a conèixer als empresaris de Solsona els principals serveis d’inversió, creixement empresarial, innovació i internacionalització que gestiona la nova entitat, així com els nous canals establerts per facilitar i agilitzar l’accés de les empreses catalanes a aquests serveis.
 
Per més informació contactar amb Cristina Febrer (cfebrer@cidem.gencat.net) 93 476 72 13

12:30|.Seu d'Empresaris per al Solsonès (C/ Dominics s/n. Solsona)|Solsona (El Solsonès)

Presentació d’ACC1Ó a les empreses de Solsona