El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, visita demà diversos municipis del Segrià i la Segarra

query_builder   9 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, visita demà diversos municipis del Segrià i la Segarra

El director es reunirà amb els alcaldes d'Artesa de Lleida, Alfés, Cervera i Torrefeta i Florejacs, on comentarà l'aprovació inicial del PUOSC
El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, visitarà els ajuntaments d’Artesa de Lleida i Alfés, al Segrià, i els ajuntaments de Cervera i Torrefeta i Florejacs, a la Segarra, demà dijous, 10 d’abril. El director Carles Bassaganya, que estarà acompanyat pel director territorial de Governació a Lleida, Tomàs Pujol, es reunirà amb els alcaldes, signarà els llibres d’honor dels diferents ajuntaments i presentarà les resolucions del PUOSC a cada una de les comarques.
 
El director general d’Administració Local arribarà a l’Ajuntament d’Artesa de Lleida a les 8.30 hores, on s’entrevistarà amb l’alcalde i president del consell comarcal del Segrià, Ricard Pons. Després de visitar el consell comarcal, a les 10.15 hores, anirà al municipi d’Alfés i es reunirà amb l’alcaldessa Ann Gyles. Posteriorment, a les 12.00 hores, visitarà el municipi de Cervera i s’entrevistarà amb l’alcalde Joan Valldaura. Finalment, a les 13.15 hores, anirà a l’Ajuntament de Torrefeta i Florejacs, on es reunirà amb l’alcalde, Narcís Cisquella i atendrà als mitjans de comunicació per comentar l’aprovació inicial de la planificació quinquennal del PUOSC 2008-2012.

13:35|.Ajuntament (carretera, s/n)|Torrefeta i Florejacs (La Segarra)

El director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, atendrà els mitjans de comunicació després d'haver visitat els ajuntaments d’Artesa de Lleida i Alfés, al Segrià, i els ajuntaments de Cervera i Torrefeta i Florejacs, a la Segarra, on comentarà l'aprovació inicial del PUOSC.