El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presenta la resolució del PUOSC 2008-2012 de l'Alt Pirineu i Aran a la Seu d'Urgell

query_builder   10 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presenta la resolució del PUOSC 2008-2012 de l'Alt Pirineu i Aran a la Seu d'Urgell

Prèviament visitarà l'ajuntament de la Seu d'Urgell on es reunirà amb l'alcalde
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del delegat del Govern de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran, Víctor Orrit, i el coordinador territorial del Departament de Governació, Josep Ardanuy, presentarà les resolucions del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) del territori. L’acte tindrà lloc a la Seu d’Urgell, divendres, 11 d’abril, a les 12.00 hores.
 
La resolució del PUOSC 2008-2012 s’ha aprovat el dilluns, 7 d’abril, en la reunió de la Comissió de Cooperació Local, que ha tingut lloc a Barcelona, a la seu del Departament de Governació i Administracions Públiques. Durant la roda de premsa s’oferiran les dades detallades corresponents als municipis de les comarques de l’Alt Pirineu i Aran.
 
Abans de la roda de premsa, a les 11 hores, el conseller Jordi Ausàs  visitarà l’Ajuntament de la Seu d’Urgell on signarà al Llibre d’Honor i es reunirà amb l’alcalde, Albert Batalla.

12:00|.Oficina d'Atenció Ciutadana (c. Garriga i Masó 22)|Seu d'Urgell (L' Alt Urgell)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del delegat del Govern de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran, Víctor Orrit, i del coordinador territorial del Departament de Governació, Josep Ardanuy, presentarà les resolucions del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) del territori. Abans de la roda de premsa, a les 11 hores, el conseller Jordi Ausàs  visitarà l’Ajuntament de la Seu d’Urgell on signarà al Llibre d’Honor i es reunirà amb l’alcalde, Albert Batalla.