El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presenta la resolució del PUOSC 2008-2012 a la Catalunya central

query_builder   10 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presenta la resolució del PUOSC 2008-2012 a la Catalunya central

Durant la roda de premsa convocada a la seu de la Delegació del Govern s'oferiran les dades del territori
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del delegat del Govern de la Generalitat a la Catalunya central, Jordi Fàbrega, i el coordinador territorial del Departament de Governació, Antoni Casassas, presentarà les resolucions del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) del territori. L’acte tindrà lloc a la seu de la Delegació del Govern a la Catalunya central, divendres, 11 d’abril, a les 17.30 hores.
 
La resolució del PUOSC 2008-2012 s’ha aprovat el dilluns, 7 d’abril, en la reunió de la Comissió de Cooperació Local, que ha tingut lloc a Barcelona, a la seu del Departament de Governació i Administracions Públiques. Durant la roda de premsa s’oferiran les dades detallades corresponents als municipis de les comarques de la Catalunya central.
 
Després de la roda de premsa, a les 18.30 hores, el conseller Jordi Ausàs  visitarà l’Ajuntament de Vic on signarà al Llibre d’Honor i es reunirà amb l’alcalde, Josep Maria Vila d'Abadal.

17:30|.Delegació del Govern a la Catalunya Central (c. de l'Historiador Ramon d'Abadal i de Vinyals, 5)|Vic (Osona)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del delegat del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Jordi Fàbrega, i el coordinador territorial del Departament de Governació, Antoni Casassas, presentarà les resolucions del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) del territori.