Adigsa sorteja 8 habitatges amb protecció oficial a Guissona

query_builder   15 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Adigsa sorteja 8 habitatges amb protecció oficial a Guissona

Els habitatges estan ubicats en diverses promocions del municipi de Guissona (Segarra)
Adigsa, empresa pública del Departament de Medi Ambient i Habitatge, sorteja demà dimecres, 16 d’abril de 2008, 8 pisos amb protecció oficial. Els habitatges estan ubicats en diverses promocions del municipi de Guissona (Segarra).
Dels 8 pisos que se sortejaran, tres s’adjudicaran en règim de compravenda i corresponen a pisos que es van quedar sense adjudicar de la promoció situada al carrer de Sant Pol, que es va lliurar l’any 2005. D’aquests tres pisos s’ha donat impuls a la llista d’espera que va quedar en aquell moment amb les persones que, tot i que complien els requisits, no van poder accedir a un habitatge, i s’ha obert un nou termini en què s’hi han pogut presentar nous candidats.
Hi ha 4 pisos més que s’adjudicaran en règim de lloguer, ubicats al carrer del Notari Roca Sastre, i un altre que també s’adjudicarà en règim de compravenda a la rambla dels Segadors. Aquests pisos tenen la qualificació de protecció oficial vigent i s’ha aconseguit recuperar-ne la titularitat després de diversos processos jurídics.
Per accedir a aquests 8 pisos s’han presentat un total de 44 sol·licituds, de les quals només 29 han estat admeses. La resta s’han exclòs perquè no complien els requisits.
A l’acte del sorteig assistiran el director territorial d’Adigsa a Lleida, Lluís Claverol, i la tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Guissona, Pilar Subarroca.

13:00|.Ajuntament de Guissona, Pl. del Bisbe Benlloch, 1|Guissona (La Segarra)

Adigsa sorteja 8 habitatges amb protecció oficial a Guissona