El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la urbanització de l'entorn de la seu del Consell Comarcal de la Noguera

query_builder   17 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la urbanització de l'entorn de la seu del Consell Comarcal de la Noguera

Després visitarà l'Ajuntament de Ponts, on signarà en el Llibre d'Honor i es reunirà amb l'alcalde
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del director dels Serveis Territorials de Governació a Lleida, Tomàs Pujol, inaugurarà la urbanització de l’entorn de la seu del Consell Comarcal de la Noguera, a Balaguer, divendres 18 d’abril, a les 11.30 hores. El projecte que, entre altres actuacions, inclou una nova zona d’aparcament, ha estat subvencionat amb 107.825 euros del Pla únic d’obres i serveis (PUOSC) 2007.
 
Després de l’acte inaugural, amb els parlaments del president del Consell Comarcal de la Noguera, Vicenç Font, i del conseller Jordi Ausàs, s’atendrà els mitjans de comunicació. Tot seguit, el conseller de Governació visitarà les instal·lacions i signarà en el Llibre d’Honor.

Amb un pressupost de 113.500 euros, les principals actuacions del projecte d’urbanització de l’entorn de la seu del Consell Comarcal han estat la pavimentació de les voreres, la instal·lació de noves xarxes de serveis urbans i la creació d’una zona d’aparcament amb arbrat al lateral sud de l’edifici. A més, també s’han construït unes escales per salvar el desnivell existent entre aquest pàrquing i la carretera de Castelló.

Posteriorment, a les 13 hores, el conseller Jordi Ausàs visitarà l’Ajuntament de Ponts, on signarà en el Llibre d’Honor i es reunirà amb l’alcalde, Jaume García.

11:30|.Consell Comarcal de la Noguera (Passeig d'Àngel Guimerà, 28-30)|Balaguer (La Noguera)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugura la urbanització de l’entorn de la seu del Consell Comarcal de la Noguera.  Posteriorment, a les 13 hores, el conseller visitarà l’Ajuntament de Ponts, on signarà en el Llibre d’Honor i es reunirà amb l’alcalde, Jaume García.