El conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, presentarà demà a Cervera el Pla de Foment Turístic de la Ruta dels Castells del Sió

query_builder   17 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, presentarà demà a Cervera el Pla de Foment Turístic de la Ruta dels Castells del Sió

Aquest pla que vol posar en valor els castells i viles closes de la conca del Sió
El conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, presentarà demà divendres 18 d’abril a Cervera el Pla de Foment Turístic de la Ruta dels Castells del Sió.
 
A les 10:30 hores, a la seu del Consell Comarcal de la Segarra, el conseller acompanyat del director dels serveis territorials del Departament a Lleida, Vidal Vidal, el delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Miquel Pueyo, el president del Consell Comarcal de la Segarra, Xavier Casóliba, la presidenta del Consell Comarcal de l’Urgell, Rosa Mora, i el president del Consell Comarcal de la Noguera, Vicenç Font, presentarà aquest pla que vol posar en valor els castells i viles closes de la conca del Sió, des del seu naixement fins a Balaguer.
 
Un cop finalitzat l’acte de presentació, el conseller Josep Huguet mantindrà, a les 11:00 hores a la Paeria de Cervera, una reunió de treball amb el paer en cap, Joan Valldaura, i amb diversos regidors del municipi.
 
A més el conseller visitarà demà altres localitats de les comarques de Lleida. A les 13:00 hores estarà a Oliana on visitarà les instal·lacions de l’empresa Exquisitarium. A les 14:15 Hores el conseller es desplaçarà a Peramola, on mantindrà un dinar de treball amb l’alcalde del municipi, Joan Pallarès, el president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Jesús Fierro, i el subdelgat territorial del Govern de l’Alt Pirineu i Aran, Víctor Orrit. Finalment, a les 17:30 hores, el conseller estarà a la Baronia de Rialb, on es reunirà amb l’alcalde del municipi, Pere Prat.

10:30|.Consell Comarcal de la Segarra (Passeig Jaume Balmes, 3)|Cervera (La Segarra)

El conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, presentarà a Cervera el Pla de Foment Turístic de la Ruta dels Castells del Sió. Estarà acompanyat pel delegat del Govern a Lleida, Miquel Pueyo.