Adigsa sorteja 12 habitatges de lloguer per a joves al Vendrell

query_builder   1 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Adigsa sorteja 12 habitatges de lloguer per a joves al Vendrell

La promoció està situada davant de l'estació de ferrocarrils
Adigsa, empresa pública del Departament de Medi Ambient i Habitatge, sorteja demà dimecres, 2 d’abril, 12 pisos de lloguer per a joves de la promoció del Pèlag del Vendrell (Baix Penedès).
L’Institut Català del Sòl (Incasòl) ha construït els pisos en una parcel·la de l’actuació residencial del Pèlag, promoguda també per aquest organisme. L’edifici se situa davant de l’estació de ferrocarrils, al costat d’una zona esportiva i d’un centre educatiu. Aquesta promoció consta de 33 pisos, dels quals ja se’n va lliurar una part el novembre de 2006. Demà se sortejaran els 12 pisos que quedaven lliures després que s’hagi obert una nova convocatòria.
La promoció disposa de 33 places d’aparcament vinculades als habitatges, dos locals comercials situats a la planta baixa i un espai lliure comunitari. Dels pisos, 24 disposen d’un dormitori i 9 de dos; la superfície és de 40 a 55 m2, i tenen un preu que oscil·la entre els 164 i els 211 euros.
La promoció, dissenyada per l’arquitecte Benet Cervera, ha tingut un cost d’1,8 M€.

13:00|.Centre Cívic de l'Estació. C. de Jaume Carner, 1|Vendrell (El Baix Penedès)

Adigsa, empresa pública del Departament de Medi Ambient i Habitatge, sorteja 12 pisos de lloguer per a joves de la promoció del Pèlag del Vendrell (Baix Penedès).