El Govern es reuneix a Tortosa

query_builder   21 gener 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El Govern es reuneix a Tortosa

La sessió, presidida pel president de la Generalitat, José Montilla, tindrà lloc demà a les 10.00 hores a la seu de la Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre, al carrer Montcada 23 de Tortosa
A les 13.30 hores, el Govern oferirà una roda de premsa a la Biblioteca Marcel·lí Domingo, darrere de la Delegació del Govern, per explicar els acords presos durant la sessió, entre els quals hi ha prevista l'aprovació del Pla d'Iniciatives de Dinamització Comarcal. Aquesta és la primera vegada del mandat que el Govern celebra la seva reunió setmanal fora Barcelona. Tot i això, amb anterioritat el Govern s'ha reunit altres vegades fora del Palau de la Generalitat, concretament el 28 de març de 2006 ho va fer a Girona i el 16 de març de 2004 a Tarragona. La primera reunió fora de la ciutat comtal va ser el 26 de setembre de 1982. La trobada es va fer a Cervera per commemorar les Corts de 1359, que van instituir la Diputació del General, que més tard adoptaria el nom de Generalitat.

13:30|.Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre (c. Montcada, 23)|Tortosa (El Baix Ebre)

El Govern oferirà una roda de premsa a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa per explicar els acords presos durant la sessió del Consell de Govern.