El conseller de Governació, Jordi Ausàs, fa una visita institucional a Tornabous

query_builder   25 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, fa una visita institucional a Tornabous

Visitarà les obres de la sala polivalent i el monument a Lluís Companys i assistirà a un dinar de germanor amb la gent gran de la comarca
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, farà una visita institucional a Tornabous (Urgell), el proper diumenge, 27 d’abril, acompanyat pel director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Tomàs Pujol. El conseller Jordi Ausàs arribarà a les 12 hores a l’ajuntament de Tornabous on el rebrà l’alcalde, Amadeu Ros, amb el qual es reunirà després de signar al Llibre d’Honor.
 
A les 12.30 hores, el conseller Jordi Ausàs visitarà les obres de la sala polivalent del municipi, que compten amb una subvenció 278.709 euros del Pla únic d’obres i serveis (PUOSC) del 2007 i amb una subvenció de 337.631 euros del PUOSC del 2008. Posteriorment, visitarà el monument a Lluís Companys, al Tarròs, localitat natal del que fou president de la Generalitat.
 
El conseller acabarà la seva estada a Tornabous assistint al dinar de germanor que se celebra amb motiu de la XVII Trobada de la Gent Gran de la Comarca d’Urgell.

12:00|.Ajuntament (Plaça de la Vila, 1)|Tornabous (L' Urgell)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, farà una visita institucional a Tornabous. Visitarà les obres de la sala polivalent i el monument a Lluís Companys i assistirà a un dinar de germanor amb la gent gran de la comarca.